Vyzvednutí balíku v síti Balíkoven s rychlejším odbavením a možností platby kartou.

Ok
x
Balík Na poštu Vám přináší možnost, zvolit si pobočku, na které bude Vaše
zásilka připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání. O připravenosti Vaší zásilky k vyzvednutí
Vás budeme informovat prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Ok

Legenda

Otevírací doba provozovny
Bankomat na poště
Parkoviště u provozovny
Příjem balíkových a listovních zásilek a peněžních poukázek
Prodloužená otevírací doba provozovny – po 18.00
x
German
English
Kategorie
Látky a vliseliny
Úvod Newsletter
Hl.strana / Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Vladimír Radovský, se sídlem Zahradní 589, 38411 Netolice, IČ: 11337851, vedeno u Živnostenského úřadu Netolice. Výpis OR :živ.111/92,  (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město a psč fakturační a dodací adresy

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, fakturační a doručovací adresu tvořenou ulicí, městem a PSČ je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky, vznesení dotazu, vložení komentáře a/nebo založení uživatelského účtu k čerpání výhod registrovaných uživatelů v eshopu www.sici-centrum.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga, _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Do konce prohlížení stránek
    SPAM filtr cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Do konce prohlížení stránek
    Zákaznická podpora lhc_per Používáme pro fungování on-line chatu, tedy možnost poskytnutí odborné podpory a pomoci při Vašem nákupu Do konce prohlížení stránek
    Funkce obchodu PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Do konce prohlížení stránek


















  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:Šicí centrum Radovský, Senovážné nám.9, 37001 České Budějovice 

     

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatel  porovnávače produktů Heureka.cz (pouze email pro zaslání hodnotícího dotazníku)
    • Přepravní společnosti PPL CZ s.r.o.,  Česká pošta s.p. (za účelem doručení objednávky)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

Facebook